Kela kuntoutus

Olemme pitkäaikainen sopimuskumppani Kelan kanssa vuodesta 1985.
Meillä on jatkosopimus Kelan kanssa vaikeavammaisten kuntoutuksesta ja lasten ja nuorten ryhmäkuntoutuksesta vuodelle 2019 ja sopimus Espoon kaupungin kanssa vaikeavammaisten ja sotaveteraanien kuntoutuksesta vuodelle 2019.

Teemme alkututkimuksen pohjalta yhdessä sinulle sopivan kuntoutussuunnitelman. Meillä on sama terapeutti koko kuntoutussuunnitelman ajan. Kuntoutus toteutetaan joko hoitolaitoksessamme tai kotikäynteinä.  Lasten ja nuorten ryhmäterapiat tapahtuvat omissa tiloissa Kutojantie 11.

Meillä on 33-vuoden kokemus vaikeavammaisten kuntoutuksesta ja voimassa oleva sopimus myös Espoon kaupungin sos.- ja terveystoimen kanssa vaikeavammaisten kuntoutuksesta. Kilpailutuksissa meillä on ollut täydet laatupisteet työkokemuksesta ja koulutuksesta ja toimintamallimme on tuottaa mahdollisimman hyvää fysioterapiaa kaikille asiakkaille. Nykyinen  Kelan  sopimuskausi päättyy 31.12.2018. Olet tervetullut aloittamaan kuntoutuksen 1.1.2019 meillä.
Asiakkaanamme on  mm. aivohalvauspotilaita (AVH), lihas-ja nivelsairaus, parkinson ja Ms- potilaita. 
Hoitolaitoksessamme on jumppasali ja harjoittelutila. Käytössämme ovat mm. HUR:n ilmanpainelaitteet tehokkaaseen alaraajojen ja vartalon lihasten kuntouttamiseen.

Meille on helppo tulla. Liiketilamme ovat katutasossa ja esteetön pääsy ulko-oven kautta sisälle. Autolla pääsee ulko-oven eteen. Tervetuloa kuntoutukseen.