Kuntouttava Pilates ja Personal Training Espoon Kilossa

Fysioterapia Kilo tarjoaa kuntouttavaa Pilatesta sekä Personal Training -ohjausta ja muita terveysliikunnan ryhmiä Espoon Kilossa. Tutustu liikuntatarjontaan alla ja ilmoittaudu mukaan seuraavaan alkavaan ryhmään tai Personal Training ohjaukseen!


Tarjoamme terveysliikuntaa kuten kuntouttavaa PhysioPilatesta pienryhmissä Espoon Kilossa osoitteessa Kutojantie 11. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki kuntouttavasta liikunnasta kiinnostuneet. Voimme myös räätälöidä Pilates- ja muita jumpparyhmiä yrityksille, esimerkiksi osana tyky-kuntoutusta. Kuulumme Suomen Pilates-yhdistykseen. Tutustu terveysliikunnan ja kuntouttavan Pilateksen tarjontaan sivuillamme ja ilmoittaudu mukaan seuraaviin alkaviin ryhmiin. Jos haluat järjestää oman räätälöidyn liikuntaryhmän, ole yhteydessä suoraan meihin! 

Mitä terveysliikunnan tunneilla tehdään?

Ryhmiä ohjaa fysioterapeutti Eeva Vehkaoja, ja ohjaamisessa hyödynnetään fysioterapeuttista näkökulmaa. Siten jokaisen osallistujan henkilökohtainen kyky osataan arvioida ja pienten ryhmäkokojen ansiosta voimme keskittyä myös yksilötason ohjaukseen tunneilla. 

Terveysliikuntatunneilla pyritään vahvistamaan vartalon syviä lihaksia sekä parantamaan rangan liikkuvuutta ja ryhtiä. 

Personal Training – tavoitteellista ja tuloksellista valmennusta

Kaipaatko yksilöllistä ja turvallista kuntovalmennusta rauhallisessa ympäristössä, ammattilaisen ohjaamana?


Personal Training on tavoitteellista ja yksilöllistä kunto-ohjausta liikuntaan ja ravitsemukseen. Se sopii sinulle erityisesti, mikäli kuntosali- tai tavoitteellinen harjoittelu ei ole ennestään tuttua tai kuntoilusta on aikaa. Personal training sopii myös, kun haluat päästä parempaan fyysiseen kuntoon, saada lisää energiaa, voimaa ja jaksamista arkeesi sekä edistää terveyttäsi ikääsi ja kuntotasoosi sopivalla tavalla. Kunto-ohjaus soveltuu erinomaisesti myös kehokoostumuksen muokkaukseen sekä painonpudotukseen. Siinä huomioidaan mahdolliset sairaudet, rajoitteet tai muut vaivat terveydenhuollon korkeasti koulutetun ammattilaisen ohjaamana. Lisäksi fysioterapia lähetteellä saat Kela-korvauksen käynneistä.


Laadimme kattavan alkukartoituksen, alkumittausten sekä testien kautta kokonaisvaltaisen ja tavoitteellisen kunto-ohjelman niin kuntosalille, kotiin kuin lenkkipolullekin. Halutessasi laadimme myös tavoitettasi tukevan henkilökohtaisen, liikkuvan ihmisen terveyttä edistävän ruokavalion.

Jumpparyhmät

Gymstick on tehokas kuntoväline, joka perustuu kahden tutun jumppavälineen, kepin ja vastuskuminauhojen yhdistämiseen. Harjoittelu on monipuolista kestovoimalihasharjoittelua, jossa pyritään kehon dynaamiseen stabiliteettiin sekä liikkuvuuden ylläpitoon ja parantamiseen. Gymstickissä käytetään reipasta musiikkia opetuksen välineenä.

PhysioPilates on liikuntaa, jossa Pilates-harjoitteluun on yhdistetty fysioterapeuttinen osaaminen. Ohjaajana toimii PhysioPilates -koulutuksen saanut fysioterapeutti. PhysioPilates-ohjaaja antaa yksilöllistä ohjausta huomioiden asiakkaan tuki- ja liikuntaelinvaivat. PhysioPilates on pienryhmäharjoittelua, jolloin ryhmissä on enintään 10 henkilöä. PhysioPilates pohjautuu uusimpaan tutkimustietoon tuki- ja liikuntaelinharjoittelusta.

Fysiopump on musiikin mukaan tehtävää kestovoimatyyppistä lihaskuntoharjoittelua, jossa pyritään helpottamaan suorituksia musiikin avulla. Liikkeet hahmottuvat helpommin ja musiikin avulla luodaan innostava tunnelma tunnille. Välineinä ovat irtopainot sekä steppilaudat.


Fysiobalance sisältää kehonhallinta-, tasapaino-, liikkuvuus-, venytys- ja rentoutusharjoituksia rauhallisesti tehtynä hengityksen tahtiin.

Kiinteytysjumppa on monipuolista lihaksiston kestävyysharjoittelua, jossa pyritään kehon dynaamiseen stabiliteettiin sekä liikkuvuuden ylläpitämiseen ja parantamiseen.


Personal Training on yksilöllistä ja kokonaisvaltaista kunto- jaterveysliikunnan ohjausta valmennuksellisella otteella. Valmennus on tavoitteellista, ja siinä huomioidaan tuki-ja liikuntaelimistön ongelmat ja harjoittelua rajoittavat tekijät. Personal Training sisältää myös liikkuvan ihmisen ravintoneuvontaa.

Tutustu myös Fysioshopin valikoimaan

Syksyn 2021 jumpparyhmien aikataulut

Päivitetty 16.04.2021 Ryhmissä max. 7 henkilöä. Yksilöllinen ohjaus. Ilmastoitu tila.

Physiopilates 1

keskiviikko 25.8 -1.12.2021 klo 14.00 - 15.00, 15x, 275,00 eur

 

Physiopilates 2

keskiviikko 25.8 - 8.12.2021 klo 16.30 - 17.30, 15x, 275,00 eur

 

Physiopilates 3

torstai 26.8 - 28.10.2021 klo 11.30 - 12.30, 10x, 190,00 eur

 

Physiopilates 4

torstai 26.8 - 28.10.2021 17.15 - 18.15 , 10x , 190,00 eur

 

Gymstick

keskiviikko 12.5 - 9.6.2021 klo 17.00 -18.00. 5x,  90,00 eur

Kysy lisää syksyn 2021 ryhmistä sähköpostilla: eeva.vehkaoja@kolumbus.fi

Meillä käyvät maksuvälineinä:

  • pankki- ja luottokortit ja käteinen

  • Smartumin kortti / liikuntasetelit

  • Edenredin VIRIKE-setelit

  • Tyky kuntosetelit

  • SporttiPassi.

Ryhmiä ohjaa Eeva Vehkaoja, fysioterapeutti ja koulutettu Pilates-ohjaaja.


Tervetuloa mukaan jumpparyhmiimme!