Kuntouttava Pilates ja Personal Training Espoon Kilossa

Fysioterapia Kilo tarjoaa kuntouttavaa Pilatesta sekä Personal Training -ohjausta ja muita terveysliikunnan ryhmiä Espoon Kilossa. Tutustu liikuntatarjontaan alla ja ilmoittaudu mukaan seuraavaan alkavaan ryhmään tai Personal Training ohjaukseen!

 

Tarjoamme terveysliikuntaa kuten kuntouttavaa PhysioPilatesta pienryhmissä Espoon Kilossa osoitteessa Kutojantie 11. Ryhmiin ovat tervetulleita kaikki kuntouttavasta liikunnasta kiinnostuneet. Voimme myös räätälöidä Pilates- ja muita jumpparyhmiä yrityksille, esimerkiksi osana tyky-kuntoutusta. Tutustu terveysliikunnan ja kuntouttavan Pilateksen tarjontaan sivuillamme ja ilmoittaudu mukaan seuraaviin alkaviin ryhmiin. Jos haluat järjestää oman räätälöidyn liikuntaryhmän, ole yhteydessä suoraan meihin! Kuulumme Suomen Pilates-yhdistykseen.

Mitä terveysliikunnan tunneilla tehdään?

Ryhmiä ohjaa fysioterapeutti Eeva Vehkaoja, ja ohjaamisessa hyödynnetään fysioterapeuttista näkökulmaa. Siten jokaisen osallistujan henkilökohtainen kyky osataan arvioida ja pienten ryhmäkokojen ansiosta voimme keskittyä myös yksilötason ohjaukseen tunneilla. 

Terveysliikuntatunneilla pyritään vahvistamaan vartalon syviä lihaksia sekä parantamaan rangan liikkuvuutta ja ryhtiä. 

Personal Training – tavoitteellista ja tuloksellista valmennusta

Kaipaatko yksilöllistä ja turvallista kuntovalmennusta rauhallisessa ympäristössä, ammattilaisen ohjaamana?


Personal Training on tavoitteellista ja yksilöllistä kunto-ohjausta liikuntaan ja ravitsemukseen. Se sopii sinulle erityisesti, mikäli kuntosali- tai tavoitteellinen harjoittelu ei ole ennestään tuttua tai kuntoilusta on aikaa. Personal training sopii myös, kun haluat päästä parempaan fyysiseen kuntoon, saada lisää energiaa, voimaa ja jaksamista arkeesi sekä edistää terveyttäsi ikääsi ja kuntotasoosi sopivalla tavalla. Kunto-ohjaus soveltuu erinomaisesti myös kehokoostumuksen muokkaukseen sekä painonpudotukseen. Siinä huomioidaan mahdolliset sairaudet, rajoitteet tai muut vaivat terveydenhuollon korkeasti koulutetun ammattilaisen ohjaamana. Lisäksi fysioterapia lähetteellä saat Kela-korvauksen käynneistä.


Laadimme kattavan alkukartoituksen, alkumittausten sekä testien kautta kokonaisvaltaisen ja tavoitteellisen kunto-ohjelman niin kuntosalille, kotiin kuin lenkkipolullekin. Halutessasi laadimme myös tavoitettasi tukevan henkilökohtaisen, liikkuvan ihmisen terveyttä edistävän ruokavalion.

Jumpparyhmät

Gymstick on tehokas kuntoväline, joka perustuu kahden tutun jumppavälineen, kepin ja vastuskuminauhojen yhdistämiseen. Harjoittelu on monipuolista kestovoimalihasharjoittelua, jossa pyritään kehon dynaamiseen stabiliteettiin sekä liikkuvuuden ylläpitoon ja parantamiseen. Gymstickissä käytetään reipasta musiikkia opetuksen välineenä.

PhysioPilates on liikuntaa, jossa Pilates-harjoitteluun on yhdistetty fysioterapeuttinen osaaminen. Ohjaajana toimii PhysioPilates -koulutuksen saanut fysioterapeutti. PhysioPilates-ohjaaja antaa yksilöllistä ohjausta huomioiden asiakkaan tuki- ja liikuntaelinvaivat. PhysioPilates on pienryhmäharjoittelua, jolloin ryhmissä on enintään 10 henkilöä. PhysioPilates pohjautuu uusimpaan tutkimustietoon tuki- ja liikuntaelinharjoittelusta.

Fysiopump on musiikin mukaan tehtävää kestovoimatyyppistä lihaskuntoharjoittelua, jossa pyritään helpottamaan suorituksia musiikin avulla. Liikkeet hahmottuvat helpommin ja musiikin avulla luodaan innostava tunnelma tunnille. Välineinä ovat irtopainot sekä steppilaudat.


Fysiobalance sisältää kehonhallinta-, tasapaino-, liikkuvuus-, venytys- ja rentoutusharjoituksia rauhallisesti tehtynä hengityksen tahtiin.

Kiinteytysjumppa on monipuolista lihaksiston kestävyysharjoittelua, jossa pyritään kehon dynaamiseen stabiliteettiin sekä liikkuvuuden ylläpitämiseen ja parantamiseen.

 

Personal Training on yksilöllistä ja kokonaisvaltaista kunto- ja terveysliikunnan ohjausta valmennuksellisella otteella. Valmennus on tavoitteellista, ja siinä huomioidaan tuki- ja liikuntaelimistön ongelmat ja harjoittelua rajoittavat tekijät. Personal Training sisältää myös liikkuvan ihmisen ravintoneuvontaa.

Tutustu myös Fysioshopin valikoimaan

Vuoden 2024 syksyn Pilates-ryhmien aikataulut

Physiopilates I

ke 28.8 - 11.12.2024 klo 14.00–15.00

Kertoja: 15x 

Tuntia ei viikolla 43, korvaustunti 18.12.2024

Hinta 300 eur  (20 eur/tunti)

 

Physiopilates II

ke 28.8 - 11.12.2024 klo 16.30–17.30

Kertoja: 15x

Tuntia ei viikolla 43, korvaustunti 18.12.2024

Hinta 300 eur (20 eur/tunti)

 

Physiopilates III

to 22.8 -31.10.2024 klo 11.30–12.30

Kertoja: 10x

Tuntia ei viikolla 43, korvaustunti 7.11.2024

Hinta 200 eur

 

Physiopilates IV

to 5.9 - 14.11 .2024 klo 17.00–18.00

Kertoja: 10x

Tuntia ei viikolla 43, korvaustunti 21.11.2024

Hinta 200 eur

 

Fysiobalance

To 14.11 -12.12.2024 klo 11.30 - 12.30

Kertoja 5x

Korvaustunti 19.12.2024

Hinta 100 eur

Kysy lisää vuoden 2024 ryhmistä sähköpostilla: eeva.vehkaoja@gmail.com

Meillä käyvät maksuvälineinä:

  • pankki- ja luottokortit ja käteinen

  • Smartumin kortti / liikuntasetelit

  • Edenredin VIRIKE-setelit

  • Tyky kuntosetelit

  • SporttiPassi.

Ryhmiä ohjaa Eeva Vehkaoja, fysioterapeutti ja koulutettu Pilates-ohjaaja.


Tervetuloa mukaan jumpparyhmiimme!